Så här gjorde jag.
Fräs köttfärs med hackad gul lök och pressad vitlök. Krydda med salt, peppar, lite grillkrydda och chilipulver. Tillsätt lite soja, tomatpuré och vatten. det ska inte bli rinnigt. Lägg färsen i en ugnsfast form. Koka potatis och gör ett mos med mjölk, lite smör och en äggula. Spritsa moset på färsen och in i ugn ca 200grader 20min tills moset får fin färg. Koka lite ärtor och lägg mellan moset. Ät med god sallad till.
Sen måste man ju ha dessert också så det gjorde jag ananastosca och serverade med vaniljglass.
Fördela ananasringar i ugnsform, gör en Tosca smet och fördela den över ananasen. Kör i ugn till det fått fin färg
Tosca
50g smör
3/4dl socker
2msk mjöl
1dl flagad mandel
koka ihop allt till en smet
Li letar djupt i leksakskorgen |
Ella |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar