söndag 4 november 2012

Ordningen är återställd..

För nu är Bosse hemma igen. Charlie har levt jävel i ett par dagar och bitit sönder saker och gett sig på de andra hundarna men nu är det som vanligt igen med Bosse som Boss.
Vi mötte Monica och Daniel från Lightschaps på parkeringen vid Ikea så Lydia och jag hann med en snabbkik där inne också, kan meddela att halva Göteborg med omnejd tänkt samma sak. Det blev lite julpynt , servetter och pepparkaksmått i alla fall.


Igår var vi bjudna till Elisabeth och Leif där vi fick jättegod mat, fläskfilé med trattkantareller under osttäcke med ris och sallad. Sen fick vi en skojig och god dessert som såg ut så här:

Jag trodde hon hade satt plantor men det var desserten. I botten var det kladdkaka sen ett lager hallon efter det chokladmousse och toppen som ser ut som sand är rostad kavring blandad med choklad som mixats till smulor. Detta toppades med en mynta kvist. Det är alltid roligt med nya roliga saker och gott var det.
Vi har inte hälsat på sen Elisabeth flyttade dit och de hade renoverat halva huset så blev det husesyn och huset var stoort och jättefint med ett häftigt 50-tals rum och lyxigt SPA-badrum m.m.
Två små bebisar hade de också skaffat

Tror de hette Sune och Ester


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar